SCHENK EEN DANKJEWELLNESS AAN EEN ZORGVERLENER

SCHENK EEN DANKJEWELLNESS AAN EEN ZORGVERLENER

Terwijl een groot deel van de Vlamingen verplicht thuis zit, zijn er velen die zich dag en nacht inzetten voor andere mensen in onze ziekenhuizen. Om deze mensen een hart onder de riem te steken, besloten wij om zoveel mogelijk zorgverleners van AZ Sint-Maarten te Mechelen een GRATIS moment van ontspanning aan te bieden. Bovendien kunnen wij zo de jobs van onze medewerkers garanderen, ook na deze moeilijke periode. Hiervoor rekenen wij op jullie massale steun!

U kan uw steentje bijdragen als volgt:

  • Koop een waardebon duomassage van Pure: wij schenken een GRATIS massage aan een zorgverlener van AZ Sint-Maarten te Mechelen.
  • Koop een waardebon voor een privésauna van Atlantis: wij schenken een GRATIS saunasessie van 1u aan een zorgverlener van AZ Sint-Maarten te Mechelen.

Zelf geen liefhebber van sauna of massage?

  • Koop dan een waardebon voor een massage van Pure die wij schenken aan een zorgverlener van AZ Sint-Maarten te Mechelen.
  • Kent u zelf iemand die zich onvoorwaardelijke heeft ingespannen voor de samenleving? Schenk hem of haar dan zelf een massage bij Pure.
  • Schenk een bedrag naar keuze. Het totaal van deze schenkingen wordt omgezet in massages voor zorgverleners van het AZ Sint-Maarten te Mechelen, aan het gereduceerd tarief van € 45 i.p.v. € 60 per massage.

KLIK HIER EN SCHENK EEN DANKJEWELLNESS AAN EEN ZORGVERLENER! Andere acties

Terug open vanaf 1 juli!

Terug open vanaf 1 juli!

Na een lange periode van verplichte sluiting, mogen privésauna's de deuren terug openen vanaf 1 juli.

OZ Voordeel Sauna & Wellness

OZ Voordeel Sauna & Wellness

Geniet nu van een heerlijk moment voor jezelf en geef jezelf dit jaar tot € 25 korting per persoon.

n

LAST MINUTES