Hoe reserveer ik met een Wonderbox

Hoe reserveer ik met een Wonderbox

Bij Privésauna Atlantis kan je met jouw Wonderbox terecht. Het aangeboden arrangement vind je hieronder.

Wonderbox Wellness voor Twee

- 1 u gebruik van een privésaunacomplex voor 2 personen

- op weekdagen worden steeds blokken van minimaal 2 u sauna gereserveerd. U dient dus 1 u extra sauna te reserveren (supplement € 54).

- tijdens de weekends worden steeds blokken van minimaal 3 u sauna gereserveerd. U dient dus 2 u extra sauna te reserveren (supplement € 99).

Mijn Wonderbox staat niet in de lijst met aangeboden arrangementen?

Door het aflopen van bepaalde contracten tussen Sauna Atlantis en Wonderbox kan het zijn dat het arrangement in jouw Wonderbox niet meer beschikbaar is bij Sauna Atlantis. Bijgevolg kunnen wij deze voucher niet meer accepteren als betaalmiddel. U kan de mogelijkheden voor uw voucher verifiëren op de website van Wonderbox.

Hoe reserveren met een Wonderbox?

Reserveren met een Wonderbox kan enkel via mail. Stuur een mail naar info@saunaatlantis.be en vermeld daarin het volgende:

- jouw naam en voornaam

- jouw telefoonnummer

- jouw email adres

- het nummer van jouw Wonderbox (dit vind je terug onder de barcode)

- de gewenste datum van reservering

- het gewenste startuur

Met deze informatie kunnen wij jouw aanvraag correct beantwoorden.

Extra info

De Wonderbox bonnen kunnen enkel worden gebruikt voor de arrangementen vermeld in de bon en zijn niet cumuleerbaar met andere acties, last minute aanbiedingen en speciale arrangementen. Niet geldig op feestdagen, brugdagen, tijdens weken waarin een feestdag valt, tijdens de herfstvakantie, kerstvakantie, krokusvakantie en paasvakantie en in periodes dat enkel speciale arrangementen worden aangeboden. Geen voordeeltarief voor kinderen in combinatie met een Wonderbox bon. Maximum 1 bon per reservering. Reservering kan niet worden gewijzigd, verplaatst of geannuleerd.

Andere acties

OZ Voordeel Sauna & Wellness

OZ Voordeel Sauna & Wellness

Geniet nu van een heerlijk moment voor jezelf en geef jezelf dit jaar tot € 25 korting per persoon.

n

LAST MINUTES