Hoe reserveer ik met een Vivabox

Hoe reserveer ik met een Vivabox

Bij Privésauna Atlantis kan je met jouw Vivabox terecht. Het aangeboden arrangement vind je hieronder.

Vivabox

Door het aflopen van de contracten met Vivabox, zijn er op dit moment geen arrangementen via Vivabox beschikbaar. Wens je toch een Vivabox te gebruiken bij Sauna Atlantis? Dan wordt het bedrag dat door Vivabox aan ons wordt uitbetaald in mindering gebracht van het arrangement dat je wenst te reserveren.

Hoe reserveren met een Wonderbox?

Reserveren met een Vivabox kan enkel via mail. Stuur een mail naar info@saunaatlantis.be en vermeld daarin het volgende:

- jouw naam en voornaam

- jouw telefoonnummer

- jouw email adres

- het nummer van jouw Vivabox (dit vind je terug onder de barcode)

- de gewenste datum van reservering

- het gewenste startuur

Met deze informatie kunnen wij jouw aanvraag correct beantwoorden.

Extra info

De Vivabox bonnen kunnen enkel worden gebruikt voor de arrangementen vermeld in de bon en zijn niet cumuleerbaar met andere acties, last minute aanbiedingen en speciale arrangementen. Niet geldig op feestdagen, brugdagen, tijdens de herfstvakantie, kerstvakantie, krokusvakantie en paasvakantie. Geen voordeeltarief voor kinderen in combinatie met een Vivabox bon. Maximum 1 bon per reservering.Andere acties

SCHENK EEN CADEAUBON VAN SAUNA ATLANTIS EN KRIJG GRATIS EXTRAS

SCHENK EEN CADEAUBON VAN SAUNA ATLANTIS EN KRIJG GRATIS EXTRAS

Koop je voor de feestdagen een cadeaubon bij Sauna Atlantis? Dan krijg je van ons GRATIS extra's. Ontdek hier de voordeelarrangementen.

Feestelijke kerst en nieuwjaars arrangementen

Feestelijke kerst en nieuwjaars arrangementen

De batterijen opladen om te feesten? Of even tot rust komen na al het feestgedruis? Tijdens de eindejaarsperiode kan je bij Sauna Atlantis ontspannen tijdens één van de feestelijke arrangementen.

n

LAST MINUTES